Sarajevská čorba

155 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
35 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si telecí maso nakrájené na kousky a nadrobno nakrájenou petržel, mrkev a cibuli. Vše orestujeme v hrnci dozlatova na rozpáleném oleji, poprášíme moukou, promícháme a zalijeme asi 2 l vody, osolíme, opepříme a dále vaříme.
  • 2
    Během vaření přidáme okru (plody ibišku jedlého), kterou jsme předem uvařili ve vodě.
  • 3
    Čorbu s okrou vaříme ještě 1 hodinu, potom odstavíme a přidáme pro zjemnění smetanu se žloutky a citronovou šťávu.
  • 6
  • 7

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.