Sardinky na gradele

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
565 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
53 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
789 mg
Vápník
205 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvé sardinky očistíme, omyjeme a necháme oschnout.
  • 2
    Připravíme si omáčku: Hořčici smícháme s citronovou šťávou. Potom ryby osolíme a zprudka opečeme z obou stran na roštu. Horké sardinky přelijeme hořčicovou omáčkou a ihned podáváme.
  • 3
    Pokud nemáme možnost péct je na roštu, sardinky obalíme v hladké mouce a zprudka usmažíme v pánvi na slunečnicovém oleji a také je přelijeme omáčkou z hořčice.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.