Sardinky na másle
40 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 1kusCitrony
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1000gramůSardinka obecná
- 200gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
470 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
46 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
839 mg
Vápník
7 g
Postup přípravy
- 1Čerstvé sardinky nemyjeme, nekucháme ani neškrábeme, pouze je osolíme a obalíme v mouce.
- 2Na pánvi rozpustíme máslo, vložíme na něj sardinky tak, aby se nepřekrývaly a upečeme je dozlatova.
- 3Takto upravené sardinky mají po odstranění obalu šťavnaté a nevysušené maso.
- 4Podáváme je opepřené s máslem a citronem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.