Sardinky s fazolemi

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
15 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
9 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole rozmixujeme a promícháme s polovinou nasekané cibule a s 4 lžícemi oleje. Hmotu rozprostřeme na plech a nakrájíme na čtverečky.
  • 2
    Na každý kousek dáme sardinky, stočíme, obalíme v mouce a opečeme na pánvi na oleji. Osušíme na ubrousku.
  • 3
    Potom smícháme zbylou cibuli, rajčatovou šťávu, olej, chilli a petržel. Osolíme a dusíme na pánvi do zhoustnutí.
  • 4
    Směs nalijeme na závitky a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.