Sardinky smažené v kukuřičné strouhance

15 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
603 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
47 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ze sardinek odstraníme hlavy, ploutve a vyndáme páteře. Corn flakes rozdrtíme, smícháme s posekanou pažitkou, mletou paprikou, sardinky osolíme, namočíme v rozkvedlaných vejcích a obalíme v ochucené kukuřičné strouhance. Smažíme v pánvi na rozpáleném oleji do zlatova.
  • 2
    Sardinky upravíme na talíře, pokapeme citronovou šťávou, doplníme tatarskou omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.