Sarma

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
14 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
618 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vnější kapustové (nebo zelné) listy spaříme horkou vodou a zbavíme silných žeber.
  • 2
    Vnitřní kapustové listy nadrobno nasekáme a smícháme s mletým masem, do poloměkka uvařenými krupkami, vejcem, solí a pepřem.
  • 3
    Směsí naplníme připravené listy, sbalíme je a převážeme nití. Závitky urovnáme do kastrolu, přidáme omytá, nakrájená rajčata a dusíme doměkka. Podle potřeby podlijeme trochou vody.
  • 4
    Podáváme jako samostatný pokrm bez přílohy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.