Sarmale se zelím
75 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 0,5kilogramMaso mleté - mix
- 1hrstRýže dušená
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaKoření Čubrica
- 2decilitryKečup
- 0,5kilogramZelí kysané
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
424 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
30 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Promícháme mleté maso, uvařenou rýži, čubricu a sůl. Z hotové směsi tvarujeme šišky.
- 2Do pekáče rozprostřeme polovinu zelí, na ně masové šišky a navrch zbylé zelí.
- 3Povrch posypeme nakrájenou cibulí a zalijeme kečupem.
- 4Pečeme hodinu ve středně vyhřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.