Šašlik na grilu
28 min.
Ingredience
- 40gramůCibule
- 240gramůVepřové maso libové
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůSlanina vepřová
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
26 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
380 mg
Cukr
848 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme přes vlákno na malé kousky, naklepeme, osolíme a opepříme.
- 2Maso střídavě napichujeme s cibulí a slaninou nakrájenou na plátky na jehly. Grilujeme asi 8 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 19. 2. 2017
Šašlik na grilu
Za mě palec nahoru, připravovala jsem na litinové grilovací pánvičce. Doba přípravy závisí na velikosti kousků masa, doporučuji napichovat volněji aby se maso lépe propeklo a při grilování otočit ze všech stran.🙂