Šašlik po černohorsku

40 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
418 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
25 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové kotlety pokrájíme na kostky, ledvinky vyčistíme a několikrát propláchneme horkou vodou.
  • 2
    Kotlety a ledvinky osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou, přidáme drobně nakrájenou cibuli a dobře promícháme. Dáme do keramické nádoby a necháme 4 hodiny odležet, potom maso napichujeme střídavě s ledvinkami na špíz. Pokapeme olejem a grilujeme na dřevěném uhlí ze všech stran. Hotový šašlik dáme na teplou mísu,
  • 3
    obložíme cibulkou a nakrájenými rajčaty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.