Šašlik v marinádě

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
711 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
69 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
150 mg
Vápník
15 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si marinádu:
  • 2
    Do mísy dáme olivový olej, nadrobno pokrájenou petrželovou nať a mátu, sůl, pepř a vše dobře promícháme.
  • 3
    Jehněčí maso nakrájíme na větší kostky, naložíme do marinády a dáme na 3 hodiny do chladničky.
  • 4
    Po třech hodinách maso z marinády vyjmeme, napícháme na jehly a grilujeme na roštu přibližně 20 minut.
  • 5
    Během grilování maso na jehlách otáčíme a potíráme marinádou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.