Šašlik v marinádě
45 min.
Ingredience
- 500gramůJehněčí kýta
- 2decilitryOlej olivový
- 2lžícePetržel - nať
- 1lžíceMáta
- 1lžíceSůl
- 1lžičkaPepř bílý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
711 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
69 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
150 mg
Vápník
15 mg
Postup přípravy
- 1Připravíme si marinádu:
- 2Do mísy dáme olivový olej, nadrobno pokrájenou petrželovou nať a mátu, sůl, pepř a vše dobře promícháme.
- 3Jehněčí maso nakrájíme na větší kostky, naložíme do marinády a dáme na 3 hodiny do chladničky.
- 4Po třech hodinách maso z marinády vyjmeme, napícháme na jehly a grilujeme na roštu přibližně 20 minut.
- 5Během grilování maso na jehlách otáčíme a potíráme marinádou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.