Šašlik z úhoře
40 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1lžičkaSůl
- 1kusPaprikové lusky čerstvé
- 3kusyRajčata
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyCitrony
- 600gramůÚhoř říční
- 50mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
424 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
36 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Úhoře stáhneme z kůže, nakrájíme na dílky a osolíme a opepříme. Střídavě napichujeme na jehly kousky úhoře, plátky omytého citronu, plátky očištěné papriky, cibule a omytých rajčat.
- 2Špízy opepříme a opékáme v troubě pod grilem nebo na oleji v pánvi.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.