Sázená vejce na skopové klobáse

20 min.
Turecko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
877 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
68 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
126 mg
Cukr
893 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na kolečka nakrájenou klobásu osmažíme na rozpáleném tuku. Přilijeme dvě lžíce vody a necháme vařit do vypaření veškeré vody.
  • 2
    Na osmaženou klobásu rozklepneme vejce a smažíme bez míchání na mírném plameni, osolíme.
  • 3
    Žloutky vajec necháme v polotuhém stavu.
  • 4
    Servírujeme posypané nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.