Sázená vejce na skopové klobáse
20 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 40gramůTuk rostlinný
- 400gramůKlobása skopová
- 6gramůPetržel - nať
- 4kusyVejce slepičí
- 2lžíceVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
877 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
68 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
126 mg
Cukr
893 mg
Postup přípravy
- 1Na kolečka nakrájenou klobásu osmažíme na rozpáleném tuku. Přilijeme dvě lžíce vody a necháme vařit do vypaření veškeré vody.
- 2Na osmaženou klobásu rozklepneme vejce a smažíme bez míchání na mírném plameni, osolíme.
- 3Žloutky vajec necháme v polotuhém stavu.
- 4Servírujeme posypané nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.