Scampi na víně s brandy

25 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
22 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ocásky ze scampi necháme částečně rozmrazit, vložíme do pánve na rozehřátý olej, krátce orestujeme, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli, osmahneme. Poté přilijeme brandy a bílé víno, osolíme, opepříme, podusíme, až se víno vyvaří o polovinu, přidáme scezená rajčata, dusíme asi 10 minut.
  • 2
    Pokrm rozdělíme na talíře a posypeme posekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.