Šči z kysaného zelí
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceSádlo škvařené
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusOkurky nakládané
- 250gramůHovězí maso přední
- 200gramůZelenina kořenová
- 0,13kilogramZelí kysané
- 0,5kusBobkový list
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
163 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté hovězí maso uvaříme s očištěnou kořenovou zeleninou doměkka.
- 2Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme překrájené zelí, bobkový list, opepříme a dusíme. Potom přidáme na kousky nakrájené vařené maso a zalijeme vývarem. Nakonec přidáme okurku nakrájenou na delší kousky.
- 3Bobkový list z polévky vyjmeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.