Šči z kysaného zelí

80 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
163 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté hovězí maso uvaříme s očištěnou kořenovou zeleninou doměkka.
  • 2
    Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme překrájené zelí, bobkový list, opepříme a dusíme. Potom přidáme na kousky nakrájené vařené maso a zalijeme vývarem. Nakonec přidáme okurku nakrájenou na delší kousky.
  • 3
    Bobkový list z polévky vyjmeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.