Sedlina z hrášku

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
84 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
6 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
747 mg
Cukr
847 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zbytek dušeného hrášku prolisujeme a rozředíme bůjonem tak, abychom měli hustou omáčku.
  • 2
    Prolisovaný hrášek, vejce, mouku, sůl a jemně nasekanou petrželovou nať velmi dobře rozkvedláme v hrnečku či misce.
  • 3
    Poté si vezmeme malou formu na puding nebo půllitrovou zavařovací sklenici, kterou vymažeme dobře sádlem a směs do ní nalijeme.
  • 4
    Sklenici uzavřeme a vaříme ve vodní lázní cca 15 - 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.