Sedlina z rajčat
40 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 2kusyRajčata
- 1kusSůl
- 1kusPetržel - nať
- 1lžičkaMouka polohrubá
- 1kusSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
611 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
65 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
500 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Rajčata podusíme a když jsou měkká, prolisujeme je.
- 2Vejce, prolisovaná rajčata , mouku, sůl a jemně nasekanou petrželovou nať velmi dobře rozkvedláme v hrnečku či misce.
- 3Poté vezmeme malou formu na puding anebo půllitrovou zavařovací sklenici, kterou vymažeme dobře sádlem a směs do ní nalijeme.
- 4Sklenici uzavřeme a vaříme ve vodní lázní cca 15 - 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.