Sedlina z rajčat

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
611 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
65 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
500 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata podusíme a když jsou měkká, prolisujeme je.
  • 2
    Vejce, prolisovaná rajčata , mouku, sůl a jemně nasekanou petrželovou nať velmi dobře rozkvedláme v hrnečku či misce.
  • 3
    Poté vezmeme malou formu na puding anebo půllitrovou zavařovací sklenici, kterou vymažeme dobře sádlem a směs do ní nalijeme.
  • 4
    Sklenici uzavřeme a vaříme ve vodní lázní cca 15 - 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.