Sedmihradské kuře

75 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
27 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
930 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse namočíme do mléka rohlík na kostičky. Přidáme nasekaná kuřecí játra, slaninu, vejce, cibuli nadrobno, žampiony nadrobno, kousek másla a koření. Všechno důkladně promícháme. Celé kuře nasolíme zevnitř i zvenku, naplníme připravenou nádivkou osolíme a sešijeme. Vložíme do máslem vymazaného pekáče, potřeme rozpuštěným máslem a pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova, často podléváme a potíráme vypečenou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.