Segedín salát

45 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
594 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
21 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole propereme a necháme přes noc namočit ve studené vodě. Druhý den uvaříme v osolené vodě s bobkovým listem doměkka, necháme vychladnout a scedíme. Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme nadrobno. Cibuli nakrájíme na slabá kolečka a vše promícháme v míse se solí a pepřem. Zálivku si připravíme z vody, soli, octa a cukru, dobře promícháme a nakonec všleháme zakysanou smetanu smíchanou s paprikou. Hotovou zálivkou přelijeme vždy každou porci na talíři.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.