Segedínská vejce
25 min.
Ingredience
- 400gramůRajčata
- 300gramůPaprika zelená
- 4kusyVejce slepičí
- 6gramůSůl
- 2kusyCibule
- 100gramůSlanina vepřová
- 50gramůPažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
17 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Na pánvi vyškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu.
- 2V míse ušleháme vejce s paprikou nakrájenou nadrobno a solí. Směs vlijeme na vypečenou slaninu a za stálého míchání usmažíme do zhoustnutí.
- 3Na okraje talířů naskládáme plátky rajčat střídavě s kolečky cibule a dostředu navršíme hotová vejce. Nakonec ozdobíme nasekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.