Segedínské vepřové kotlety
80 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 4kusyVepřové kotlety
- 500gramůZelí kysané
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaKmín drcený
- 1lžičkaSůl
- 0,25litrZakysaná smetana
- 1stroužekČesnek
- 50gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
34 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Na sádle zprudka opečeme omyté kotlety a přendáme je na nahřátou mísu.
- 2Na témže tuku osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, okořeníme paprikou a vložíme kotlety. Dusíme je mírně podlité do poloměkka. Potom ke kotletám přidáme česnek, kysané zelí a kmín. Dodusíme a nakonec vše zalijeme kysanou smetanou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.