Segedínský guláš na pivu

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
707 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
59 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
892 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme najemno, maso na kostky, česnek rozdrtíme, zelí slijeme a překrájíme (nálev odložíme).
  • 2
    Na sádle zpěníme cibuli s česnekem, přidáme maso a sůl a orestujeme. Poté vmícháme papriku, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme za občasného míchání, až je maso poloměkké. Přidáme zelí a dusíme, až je vše měkké. Na závěr vmícháme nálev ze zelí a dobře vmícháme smetanu a necháme prohřát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.