Sekaná se zeleninou a hráškem

90 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
777 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
47 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu s uzeninou nakrájíme na malé kostičky, papriky pokrájíme na drobné nudličky, mrkev nastrouháme nahrubo.
  • 2
    Mleté maso vložíme do mísy, přisypeme papriky, mrkev, scezený nakládaný hrášek, uzeninu, slaninu. Přidáme strouhanku namočenou v mléce, vejce, mletou papriku, majoránku, osolíme, důkladně promícháme a vytvarujeme větší šišku.
  • 3
    Sekanou vložíme do pekáče, podlijeme troškou vody a dáme do trouby péct. Pečeme přibližně hodinu, podle potřeby podléváme a sekanou poléváme vypečeným tukem.
  • 4
    Upečenou sekanou krájíme na plátky, doplníme chlebem, hořčicí a ještě teplou podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.