Sekaná z husích prsou

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
495 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
41 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
232 mg
Cukr
753 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá prsa zbavíme kůže, vykostíme, nakrájíme a umeleme. Žemli namočíme v mléce, necháme nasáknout, potom vymačkáme a přidáme k mletému masu, osolíme, opepříme, dále přidáme jemně nakrájenou cibuli osmahnutou na sádle a vejce. Vše dobře promícháme.
  • 2
    Směs vytvarujeme do válečku, obalíme kůží z prsou a sešijeme.
  • 3
    Sekanou pečeme ve středně vyhřáté troubě bez podlévání.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.