Sekaná z husích prsou
75 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 2kusyHusí prsa
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusŽemle tuková
- 0,5kusCibule
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžíceSádlo škvařené
- 0,5šálekMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
495 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
41 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
232 mg
Cukr
753 mg
Postup přípravy
- 1Omytá prsa zbavíme kůže, vykostíme, nakrájíme a umeleme. Žemli namočíme v mléce, necháme nasáknout, potom vymačkáme a přidáme k mletému masu, osolíme, opepříme, dále přidáme jemně nakrájenou cibuli osmahnutou na sádle a vejce. Vše dobře promícháme.
- 2Směs vytvarujeme do válečku, obalíme kůží z prsou a sešijeme.
- 3Sekanou pečeme ve středně vyhřáté troubě bez podlévání.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.