Sekané bifteky se smetanovou omáčkou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
420 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
23 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Malé jarní cibulky očistíme a nasekáme na drobno. Konzervu míchané zeleniny necháme okapat. Mleté maso osolíme, opepříme a vytvarujeme z něj čtyři asi 2 cm silné bifteky.
  • 2
    V pánvi rozpálíme máslo, vložíme do něj bifteky a opékáme z každé strany asi 4 minuty. Pak je dáme na mísu a necháme v teple.
  • 3
    Ve výpeku osmažíme cibulky, až jsou měkké. Přilijeme brandy, vaříme asi minutu, pak snížíme teplotu.
  • 4
    Přidáme zeleninu, smetanu a za stálého míchání vše prohřejeme, ale už nevaříme. Ochutíme solí, pepřem a podáváme s bifteky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.