Sekané řízky z vepřového bůčku

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1163 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
119 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
286 mg
Cukr
512 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso jemně umeleme, osolíme a smícháme s mlékem. Necháme asi 30 minut odpočinout.
  • 2
    Potom hmotu nabíráme naběračkou a tvoříme placičky, které obalujeme v mouce, vejci a ve strouhance. Smažíme v rozehřátém tuku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 5. 1. 2017
Sekané řízky z vepřového bůčku
Tyto sekané řízky dělávám z libovějšího bůčku. Do masové směsi se může přidat trošku solamylu a já dávám i malinko mletého pepře. V chladničce se může nechat déle, směs více ztuhne a lépe se s ní pak při obalování pracuje. Studené mléko přidávám po částech. Za mě palec nahoru😎