Sekaný řízek s cibulí a smetanou

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
622 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
35 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
5 g
Cukr
919 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí zadní umeleme na masovém strojku, cibuli nakrájíme na plátky a rozebereme na kroužky. Do mletého masa vmícháme bílek, osolíme, opepříme, promícháme a necháme chvíli odležet.
  • 2
    Masovou hmotu rozdělíme na čtyři díly, ze kterých vytvarujeme řízky. V pánvi na rozpáleném oleji řízky osmažíme z obou stran dozlatova.
  • 3
    V jiné pánvi rozehřejeme máslo a na něm lehce orestujeme cibuli.
  • 4
    Na talíře upravíme řízky, navrch poklademe restovanou cibuli, přidáme lžíci kysané smetany a doplníme hranolkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.