Selský chléb s cibulí a kerblíkem
205 min.
Ingredience
- 400gramůMouka chlebová
- 150gramůCibule
- 20gramůKerblík
- 220mililitrůVoda pitná
- 30mililitrůOlej olivový
- 10gramůDroždí sušené
- 10gramůCukr krupice
- 5gramůSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
8 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nasypeme mouku, sůl, cukr, sušené droždí a nasekanou polovinu cibule. Zalijeme olejem, vodou, prohněteme, přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na francouzský chléb a necháme péct. Po zaznění signálu posypeme zbytkem nasekané cibule, nasekaným kerblíkem a dopečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.