Sendvič s hovězím masem
23 min.
Ingredience
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50mililitrůOlej olivový
- 350gramůHovězí maso zadní
- 2kusyRajčata
- 30gramůŘeřicha
- 300gramůBageta
- 2lžíceMajonéza
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
506 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
25 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rozkrojíme vodorovně bagety tak, aby zůstaly neoddělené. Následně je vložíme na gril či do trouby a lehce opečeme.
- 2Hovězí maso posypeme paprikou, kmínem, solí a pepřem. Koření do masa lehce vetřeme. Na pánvi rozpálíme olej, maso opékáme do zlatova přibližně tři minutky. Poté ho nakrájíme na nudličky.
- 3Bagetu potřeme majonézou a vložíme do ní nudličky masa a plátky rajčat, pokapané olivovým olejem. Na závěr posypeme maso nasekanou řeřichou a vložíme do sendviče.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.