Sendvič s hovězím masem

23 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
506 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
25 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozkrojíme vodorovně bagety tak, aby zůstaly neoddělené. Následně je vložíme na gril či do trouby a lehce opečeme.
  • 2
    Hovězí maso posypeme paprikou, kmínem, solí a pepřem. Koření do masa lehce vetřeme. Na pánvi rozpálíme olej, maso opékáme do zlatova přibližně tři minutky. Poté ho nakrájíme na nudličky.
  • 3
    Bagetu potřeme majonézou a vložíme do ní nudličky masa a plátky rajčat, pokapané olivovým olejem. Na závěr posypeme maso nasekanou řeřichou a vložíme do sendviče.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.