Sépie v bílém víně

85 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
324 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
12 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a na jemno nasekáme. Očištěné a omyté sépie necháme řádně okapat, okapané nakrájíme na kousky.
  • 2
    Cibulku krátce osmahneme na rozehřátém oleji, přidáme sépie a opékáme asi 5 minut.
  • 3
    Opečené sépie ochutíme solí a pepřem, přilijeme bílé víno, přisypeme na jemno nasekanou petrželovou nať a dusíme na mírném ohni v zakryté nádobě asi 45 minut.
  • 4
    Podáváme horké s plátky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.