Šetřící zeleninová polévka

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
89 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
3 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
482 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev, celer a petržel nastrouháme na hrubém struhadle a spolu s vodou dáme do hrnce. Přidáme sůl a kmín. Přivedeme k varu a zvolna vaříme 15 minut. Polévku odstavíme a jestě do horké polévky vmícháme ovesné vločky. Již nevaříme. Přidáme jen lžičku panenského oleje a můžeme podávat. Na talíři ozdobíme sekanou petželkou. Tato polévka je vhodná i pro děti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.