Ševcovské nudle

60 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
837 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
80 g
Sacharidy
107 g
Vláknina
600 mg
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Široké nudle uvaříme podle návodu, propláchneme a scedíme.
  • 2
    Polovinu cukru a vanilkový cukr vyšleháme s máslem a žloutky do pěny. Vmícháme tvaroh, hrozinky a smetanu, zbytek cukru, přidáme vychladlé nudle a nakonec jemně vmícháme tuhý sníh z bílků. Pekáč vymastíme máslem a vysypeme strouhankou, nudlovou směs rovnoměrně rozložíme a pečeme ve středně vyhřáté troubě do růžova. Po upečení rozdělíme najednotlivé porce a podáváme posypané vanilkovým cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.