Severská jehněčí paštika

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
426 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
30 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
744 mg
Cukr
748 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nahrubo nasekáme. Játra omyjeme a pokrájíme na kousky. Játra, cibuli a sardelky několikrát umeleme v mlýnku na maso. Špek nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Z másla, mouky a smetany připravíme omáčku. Všechny připravené suroviny smícháme s vejcem, ochutíme solí, pepřem a brandy a dáme do vymazané paštikové formy.
  • 3
    Přikrytou paštiku vaříme ve vodní lázni v troubě při teplotě 175 °C asi 50-75 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.