Shami kebab

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
973 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
95 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme mleté jehněčí maso, půlený hrách, nasekanou cibuli a česnek, koření, nasekané lístky koriandru, nasekané kešu oříšky a sůl. Vše krátce micujeme, aby se přísady dobře promísily. Nakonec vmícháme vejce a citronovou šťávu.
  • 2
    Směs rozdělíme na 8 stejných dílů a navlhčenýma rukama z nich vytvarujeme malé zploštělé kuličky.
  • 3
    V pánvi na rozpáleném oleji smažíme kebaby asi 5 minut, během smažení je obrátíme.
  • 4
    Podáváme horké nebo studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.