Šiš kebab
60 min.
Ingredience
- 80gramůCibule
- 500gramůJehněčí maso
- 160gramůPaprika červená
- 160gramůRajčata
- 10mililitrůOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
18 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Z olivového oleje, mléka, soli, pepře a jemně nastrouhané cibule si připravíme marinádu.
- 2Maso pokrájíme na kostky a naložíme do marinády. Necháme v chladu odležet, nejlépe přes noc.
- 3Na špíz napichujeme naložené maso, prokládáme pokrájenou paprikou a rajčaty.
- 4Hotové špízy opékáme na uhlí z obou stran.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.