Skopová hlava s rýží
135 min.
Ingredience
- 10gramůSůl
- 120gramůCibule
- 20gramůTuk
- 150gramůRýže loupaná
- 2kilogramySkopová hlava
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Uvaříme rýži a uchováme ji v teple.
- 2Skopovou hlavu očistíme a důkladně omyjeme. Hlavu vaříme v osolené vodě s kouskem cibule. Hotové maso z hlavy obereme, nasekáme najemno.
- 3Na tuku zesklovatíme nakrájenou cibuli, přidáme maso a osmažíme, smícháme s vařenou rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.