Skopová kýta na přírodno

85 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
594 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
49 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kýtu očistíme a upravíme na plát jako na roládu. Maso osolíme a potřeme česnekem. Stočíme, stáhneme motouzem a prošpikujeme slaninou. Na pekáč dáme zbytek slaniny, přidáme tuk a maso na něm zprudka osmažíme ze všech stran. Vložíme celou cibuli, podlijeme vodou a za občasného polévání pečeme (je-li potřeba, podlijeme vývarem nebo horkou vodou).
  • 2
    Až maso začne hnědnout, vložíme zeleninu nakrájenou na plátky, prolisovaná rajčata a společně dopečeme. Ke konci přidáme nakrájené papriky. Šťávu necháme vysmahnout, zaprášíme moukou, podlijeme, povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.