Skopová kýta s koprem

150 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
31 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
796 mg
Cukr
65 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso bez kosti osolíme, okmínujeme a potřeme prolisovaným česnekem. Na pánvi zprudka orestujeme v rozpáleném oleji, přendáme do pekáčku, hustě zasypeme koprem, podlijeme vodou a pečeme v troubě hodinu a půl. V trošce vody rozmícháme mouku, přilijeme k masu a pečeme ještě půl hodiny. Průběžně maso podléváme vodou a poléváme vypečeným tukem.
  • 2
    Maso naporcujeme a přelijeme šťávou z pekáčku. Podáváme nejlépe s knedlíkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.