Skopová kýta s rajčaty

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
548 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
35 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté maso nakrájíme na porce, vložíme do kastrolu a osmahneme na rozpáleném oleji.
  • 2
    Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, krátce orestujeme. Přisypeme mouku, přidáme rajčatový protlak a okořeníme mletou paprikou. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme, mírně osladíme a zvolna vaříme.
  • 3
    K téměř měkkému masu přidáme omytá, na dílky nakrájená rajčata.
  • 4
    Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželovou a celerovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.