Skopová kýta s rýží

60 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
26 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso bez kůže odblaníme, a nakrájíme na menší kousky, rajčata na kostičky, křen nastrouháme.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olej, přisypeme maso, orestujeme, občas promícháme a chvíli podusíme, až se šťáva vysmahne. Zalijeme kečupem, přidáme vařené brambory, dušenou rýži, rajčata, nakládané houbičky, osolíme, podusíme a nakonec mimo oheň vmícháme křen.
  • 3
    Podáváme v hlubokých talířích s polévkovou lžící.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.