Skopová kýta s rýží
60 min.
Ingredience
- 1000gramůSkopová kýta
- 200gramůRajčata
- 200gramůRýže dušená
- 200gramůBrambory vařené
- 200gramůHouby nakládané
- 120gramůKřen
- 100gramůKečup
- 40gramůOlej rostlinný
- 10gramůSůl
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
26 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso bez kůže odblaníme, a nakrájíme na menší kousky, rajčata na kostičky, křen nastrouháme.
- 2V hrnci rozpálíme olej, přisypeme maso, orestujeme, občas promícháme a chvíli podusíme, až se šťáva vysmahne. Zalijeme kečupem, přidáme vařené brambory, dušenou rýži, rajčata, nakládané houbičky, osolíme, podusíme a nakonec mimo oheň vmícháme křen.
- 3Podáváme v hlubokých talířích s polévkovou lžící.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.