Skopová pečeně na grilu

80 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
636 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
42 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso ze skopové kýty nakrájíme na slabší plátky, osolíme, opepříme a okořeníme jalovcem. Slaninu nakrájíme na plátky, cibuli na kolečka. Plátky masa střídavě prokládáme plátky slaniny a cibule, zabalíme všechno do alobalu a dáme na gril. Pečeme velmi zvolna, občas obracíme a hlídáme, aby neutekla vypečená šťáva. Nemáme-li gril, můžeme péct doma v troubě. Upečené maso rozbalíme a podáváme s tmavým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.