Skopová plec na cibulce

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
676 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
58 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibule oloupeme a nadrobno je nakrájíme.
  • 2
    Skopovou plec omyjeme studenou vodou, osušíme a rozkrájíme na menší kousky.
  • 3
    V hrnci rozehřejeme sádlo, vložíme do něj nakrájenou cibuli a kousky masa a za stálého míchání smažíme, dokud maso není ze všech stran opečené. Pak do hrnce přilijeme pivo a trochu vody, opepříme, osolíme a přikryté pokličkou maso dusíme, až je měkké. Během dušení maso občas promícháme a podle potřeby přiléváme vodu.
  • 4
    Směs v hrnci nakonec zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, promícháme a krátce převaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.