Skopová plec na paprice
80 min.
Ingredience
- 100gramůCibule
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 0,25litrZakysaná smetana
- 400gramůSkopová plec
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
44 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
621 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kousky, opečeme na zpěněné cibuli, osolíme, opepříme a přidáme papriku. Podlijeme vodou (nebo vývarem) a dusíme doměkka.
- 2Maso vyjmeme a šťávu povaříme se smetanou rozkvedlanou s moukou. Omáčku procedíme, dochutíme, vložíme zpět maso a prohřejeme.
- 3Podáváme s máslovými haluškami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.