Skopová plec na paprice

80 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
44 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
621 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky, opečeme na zpěněné cibuli, osolíme, opepříme a přidáme papriku. Podlijeme vodou (nebo vývarem) a dusíme doměkka.
  • 2
    Maso vyjmeme a šťávu povaříme se smetanou rozkvedlanou s moukou. Omáčku procedíme, dochutíme, vložíme zpět maso a prohřejeme.
  • 3
    Podáváme s máslovými haluškami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.