Skopová plec s cibulovou omáčkou

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
640 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
53 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
790 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velkém hrnci uvedeme vodu k varu. Omyté maso vložíme do hrnce, přidáme ocet, bobkový list, nové koření a pomalu vaříme. Uvařené maso nakrájíme na porce.
  • 2
    Omáčka: jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, zasypeme moukou, přilijeme vlažný vývar a rozšleháme. Potom povaříme, vlijeme smetanu, ochutíme octem, solí a cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.