Skopová plec s hráškem a fazolkami

80 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
635 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
46 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso odblaníme, omyjeme a nakrájíme na větší kousky, cibuli nadrobno, mrkev na kolečka, fazolky překrojíme, rajčata pokrájíme na kostičky.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, osmahneme, přidáme maso, krátce orestujeme, osolíme, opepříme, podlijeme trochou vody a dusíme asi půl hodiny. Nyní přisypeme všechnu zeleninu, hrášek, dolijeme vodou, zahustíme jíškou, přimícháme lehce zkaramelizovaný cukr a dodusíme.
  • 3
    Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.