Skopová Šórba
60 min.
Ingredience
- 200gramůFazole bílé
- 100gramůPórek
- 1špetkaSůl
- 200mililitrůJogurt bílý
- 400gramůSkopová plec
- 0,5lžičkaKari koření
- 0,5lžičkaChilli koření mleté
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
25 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Fazole přes noc namočíme, druhý den dolijeme vodu a vaříme je do poloměkka.
- 2Přidáme na kousky nakrájené skopové maso, osolíme a vaříme. Asi 15 minut před dovařením přidáme na kolečka nakrájený pórek, chilli koření a kari koření.
- 3Do hotové polévky vmícháme rozkvedlaný jogurt.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.