Skopová svíčková

110 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
798 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
69 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
721 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme, prošpikujeme slaninou, osolíme a zprudka na oleji
  • 2
    osmažíme. Na pánvi rozpustíme polovinu másla a zvolna osmahneme na plátky nakrájenou zeleninu a cibuli, zalijeme studeným vývarem, vložíme všechno koření, citronovou kůru, sůl, maso, uvedeme do varu a dusíme. Připravíme z másla a mouky světlou jíšku. Hotové maso vyndáme, šťávu zahustíme jíškou, povaříme a zjemníme smetanou. Přidáme víno, scedíme a opět krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.