Skopová žebírka á la Nelson

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
4155 kcal
Bílkoviny
446 g
Tuky
240 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
467 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme nasekanou cibuli, sardelovou pastu a jemně nasekanou petrželku.
  • 2
    Omyté maso mírně naklepeme a osolíme. Na másle (nebo na oleji) je opékáme na každé straně asi 4 minuty. Potom žebírka potřeme směsí cibule, sardelové pasty a petrželky, mírně podlijeme a dusíme. Přendáme je do zapékací mísy, povrch posypeme nastrouhaným sýrem a pokapeme máslem. Zapečeme, až sýr zrůžoví a smetana se vsákne do masa.
  • 3
    Podáváme s rýží nebo s bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.