Skopová žebírka s vejci

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
825 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
53 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
4 g
Cukr
733 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso trochu odřízneme od kosti, po okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme. V pánvi rozpustíme máslo a přilijeme olej. Žebírka položíme do rozpáleného tuku a rovnoměrně opékáme. Po 6 minutách maso obrátíme a na každou porci rozklepneme vejce tak, aby se na mase udrželo. Jakmile začne bílek tuhnout, položíme do žloutku kostičku tvrdého sýra.
  • 2
    Podáváme s hranolkami a ozdobíme posekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.