Skopové čevapčiči
45 min.

Ingredience
- 2kusyCibule
- 400gramůBrambory pečené
- 1lžičkaSůl
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 600gramůSkopová plec
- 3stroužkyČesnek
- 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
739 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
47 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
9 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Maso a cibuli nakrájíme nahrubo, osolíme, přidáme prolisovaný česnek a všechno umeleme na masovém strojku. Můžeme i dvakrát. Vmícháme mouku, vypracujeme těsto. Z těsta tvoříme menší šišky, které smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.
- 2Hotový pokrm podáváme s bramborem a zdobíme kroužky syrové cibule.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.