Skopové kotlety na červeném víně
30 min.
Ingredience
- 600gramůSkopové kotlety
- 40gramůSkopový lůj
- 30gramůSlanina vepřová
- 50gramůCibule
- 3kusyPepř černý celý
- 2kusyNové koření celé
- 3lžíceProtlak rajčatový sterilovaný
- 2lžíceVíno červené
- 1lžičkaSůl
- 100mililitrůVoda pitná
- 1lžičkaMouka pšeničná hrubá
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
466 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
36 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
478 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Skopové kotlety naklepeme a osolíme.
- 2Na pánvi rozpustíme nakrájenou slanunu a lůj, přidáme kotlety a opečeme je po obou stranách. Maso vyjmeme.
- 3Do výpeku přidáme oloupanou, nasekanou cibuli, rajčatový protlak, koření a přilijeme víno. Vrátíme zpět kotlety a dusíme doměkka.
- 4Měkké kotlety vyjmeme, šťávu zaprášíme hrubou moukou, zředíme vodou a přecedíme na kotlety.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.